8-MAI-2011

SALVATS !!! La pròxima temporada el C.F.AMPOSTA tornarà a jugar a la Tercera Divisió. Tot i perdre avui al camp de la Pobla, que lluitarà per pujar a 2ª Divisió B, els resultats produits ens donen la permanència. Gràcies jugadors i cos tècnic, i el diumen

Jornada 36:  F.C. VILAFRANCA  0 - C.F. AMPOSTA  2

2-MAI-2011

Sensacional i espectacular victòria del C.F.Amposta que es salva del descens directe i d´un de compensat. Dos gols de Miguel a la segona part, amb un joc exquisit ens donen tres punts gairebé definitius per a aconseguir la permanència. Moltes felicitats a

Jornada 35:  C.F. AMPOSTA 2 - C.E. PREMIÀ  2

21-ABR-2011

Amarg i injust empat de l´Amposta en front del colista. Després de fallar nombroses oportunitats de gol i quan l´Amposta guanyava per dos a un, empata el Premià quan passaven més de quatre minuts del temps reglamentari. Diumenge 1 de maig l´Amposta jugarà

Jornada 34: C.F. REUS DEPORTIU 1  -  C.F.AMPOSTA  0

17-ABR-2011

Derrota de l´Amposta a cinc minuts del final. Mala sort en un partit on s´ha plantat cara en tot moment al Reus, segon classificat. Dijous 21 d´abril a les 19.30 hores rebrem al Premià, en el partit més important de la temporada. Esperem el recolzament de

Jornada 33: Diumenge 10 abril  C.F. AMPOSTA  2  - 1 TERRASSA F.C.

10-ABR-2011

Dos sensacionals gols del capità Gustavo de falta directa,un a cada part, han suposat tres punts d´or i una victòria que ens acosta més cap a la salvació. El Terrassa ha empatat de penal a la primera part. Volem felicitar als jugadors i cos tècnic l´entre

Jornada 32: Diumenge 3 d´abril  F.C.ÁSCÓ 1  C.F.AMPOSTA  2

3-ABR-2011

Victòria molt important del Amposta a un camp difícil. Miguel ha inaugurat el marcador i a la segona part l´Ascó ha empatat. A falta de dos minuts per al final un altre cop Miguel ha fet un gol vital. Destaquem que hem anat a Flix a buscar a "Ricardet" pe

Jornada 31: Diumenge 27 de març 7;  C.F.AMPOSTA  4- C.F. BALAGUER 0

27-MAR-2011

Espectacuar victoria de l´Amposta en un partit vibrant i superiors de principi a fi. Feia falta un partit així per poder agafar moral. Volem felicitar a tots els jugadors i al cos tècnic per la seva entrega. I un deu per als jugadors juvenils que han sort

Jornada 29 . C.F.AMPOSTA  0 - C.F.VILANOVA 0

13-MAR-2011

Segon empat consecutiu en un partit on només hi ha hagut un protagoniste. L´Amposta ha acabat el partit amb quatre jugadors expulsats. No podem dir res més, animar als jugadors i al cos tècnic per superar la situació i intentar sumar punts. ÀNIMS AMPOSTA

Jornada 28: U.E. CORNELLÀ  1 - C.F. AMPOSTA  1

6-MAR-2011

Quina llàstima. L´Amposta ha perdut dos punts en temps afegit. S´ha avançat Marc i al minut 94 ha empatat l´equip local. L´Amposta ha estat superior al tercer classificat que ha reclamat un mal arbitratge, però els seus jugadors han actuact amb molta dure

Jornada 27:  C.F. AMPOSTA  0 - A.E. PRAT  2

28-FEB-2011

Mal partit de l´Amposta que es complica la vida i se sitúa a només dos punt del descens directe. Els jugadors ampostins no han trobat en cap moment el seu lloc en el partit i no han inquietat la porteria del Prat que ha fet els dos gols a la segona part.

Jornada 26:  U.E. CASTELLDEFELS  4  - C.F. AMPOSTA  1

21-FEB-2011

Excessiu correctiu per al C. F. Amposta en un partit on les errades defensives han permés al rival avançar-se per dos cops al marcador. Al descans s´ha arribat en un dos a un que permitia somniar amb la remuntada. No ha estat així però l´Amposta ha donat

Jornada 25:  C.F.AMPOSTA  4 - C. F. GAVÀ  1

14-FEB-2011

Gran victòria del C.F.Amposta en front d´un bon equip. Dos gols a la primera part, de Marc Vernet i Ramon han significat el camí de la victòria. Molt bon debut de Del Canto i Nàrvaez que han ofert un joc directe i brillant. Felicitats als jugadors i al co

Jornada 24: C.F. MONTAÑESA  1 - C.F AMPOSTA  0

7-FEB-2011

Partit molt complet del C.F. Amposta que ha perdut en front del nou líder. En un camp molt complicat i amb un joc dur i agressiu de l´equip local, els jugadors han donat la cara i han merescut emportar-se un millor resultat. Han debutat Narváez i Del Cant

Jornada 23: . C.F. AMPOSTA  3  - C.D. MASNOU  2

31-GEN-2011

Victòria molt important del C.F.Amposta en un dur partit on s´ha avançat el Masnou a la primera part. A la segona l´Amposta ha remuntat amb tres gols i un inexistent penal al temps de descompte ha servit al Masnou per aconseguir el segon gol. Felicitats a

Jornada 22:  R.C.D. ESPANYOL "B"  4  -   C.F. AMPOSTA  0

23-GEN-2011

Contundent derrota al camp del filial espanyolista. El C.F. Amposta suma la cinquena derrota de sis partits i s´acosta perillosament a la zona de descens. En una primera part equilibrada un cop més la falta de concentració defensiva i la poca efectivitat

Jornada 21:  C.F AMPOSTA  2 - C.F. PALAMÓS 2

17-GEN-2011

Empat per trencar la dinàmica de derrotes. En un partit on el C.F. Amposta ha desaprofitat moltes ocasions de gol, un cop més un injust i inexistent penalti ha servit per a que el Palamós s´avancés al marcador a la segona part. Tot i la insistència no s´

Jornada 20: Diumenge 9 de gener  C.E EUROPA 3 - C.F. AMPOSTA  1

9-GEN-2011

Mal començament d´any per al C.F. Amposta. En un dels camps més difícils de la categoria s´ha perdut el quart partit consecutiu, després d´una bona primera part que ha acabat amb empat a zero. Manca de concentració en defensa ha facilitat que l´Europa en

BON ANY NOU 2011

31-DES-2010

El President i la Junta Directiva del Club de Futbol Amposta desitja a tots els seus socis i simpatitzants un molt bon any nou 2011 i us anima a seguir ajudant al nostre equip. El proper partit al camp de l´Europa, diumenge 9 de gener. VISCA L´AMPOSTA!!!

Jornada 19: U.E.LLAGOSTERA  1 -  C.F.AMPOSTA   0

18-DES-2010

Tercera derrota consecutiva del C.F. Amposta, aquest cop al cap del líder. Un falta directa des de fora de l´àrea a la segona part ha sentenciat el partit, amb un Amposta que mereixia l´empat, però sense profunditat en atac. Ara vacances de Nadal i bones

Jornada 18:  C.F. AMPOSTA  0-  1  C.F. LA POBLA DE MAFUMET

13-DES-2010

Derrota injusta del C.F. Amposta que s´ha produit al minut 92 de partit en una jugada ràpida i aïllada de l´equip rival. L´Amposta avui al menys ha merescut l´empat i els jugadors ho han donat tot. EL proper dissabte desplaçament al camp del líder, el Lla

Jornada 17,   C.F. AMPOSTA  0 - F.C. VILAFRANCA  3

9-DES-2010

Derrota conduntent de l´Amposta en front d´un bon Vilafranca. Dos gols de l´equip rival a la primera part gairebé han sentenciat a l´Amposta que no ha tingut cap capacitat de reacció. Mal sabor de boca després de les dues anteriors victòries. Diumenge, 12

Jornada 16:  C.E. PREMIÀ  0 - C.F. AMPOSTA 1

5-DES-2010

Gran victòria del C.F. Amposta al camp del Premià. Un gol d´Óscar d´un potent xut des de fora l´àrea ha significat la victòria i tres punts molt importants. L´Amposta ha tingut fins a cinc claríssimes ocasions de gol i un clar penal a Miguel no xiulat. El

Jornada 15:  C.F. AMPOSTA 3 - REUS DEPORTIU  2

29-NOV-2010

Gran victòria del C.F.Amposta, davant d´uns dels equips favorits de Tercera Divisió. Bon joc, ocasions de gol i un Reus que s´ha vist superat pel nostre equip. Emotiu homenatge a Jordi Pitarque que sempre estarà entre nosaltres. Dissabte 4 de desembre des

Diumenge 28 de novembre: C.F.AMPOSTA-REUS D.: Sorteig d´obsequis als socis a la mitja part

24-NOV-2010

El proper diumenge 28 de novembre a la mitja part del partit entre el C.F.Amposta i el Reus D. es sortejaran obsequis oferts per empreses col·laboradores amb el Club, per a tots els socis assistents.

Jornada 14.  TERRASSA F.C. 4 - C.F. AMPOSTA  1

22-NOV-2010

Contundent i dura derrota del C.F.Amposta contra un equip favorit a pujar de categoria. Una mala sortida de l´equip ampostí ha suposat un 3-0 a favor dels locals a la mitja hora de joc. L´Amposta ha reaccionat a la segona part, però s´han fallat moltes oc

Jornada 13: . C.F. AMPOSTA   1- C.F. ASCÓ  1

14-NOV-2010

El C.F. Amposta ha empatat un partit que tenia guanyat a falta de sis minuts per acabar. Després d´acabar en empat a zero la primera part s´ha avançat al marcador l´Amposta, que ha tingut clares oportunitats de gol per poder sentenciar. El proper partit d

Jornada 12 Diumenge 7 de novembre: C.F. Balaguer  0 - C. F. Amposta  1

8-NOV-2010

Gran i important victòria del Club de Futbol Amposta en front d´un rival directe, el Balaguer. En una molt bona primera part, on Miguel ha aconseguit el gol de la victòria, els jugadors ampostins han sapigut sofrir a la segona i sumar tres punt d´or. Aque

Jornada 11  C.F. AMPOSTA  1- A.E.C MANLLEU  2

1-NOV-2010

Derrota del Club de Futbol Amposta que després d´empatar el partit de penal, ha vist com un penal en contra ha significat perdre el partit i deixar escapar un punt. El proper diumenge l´Amposta viatjarà al camp del Balaguer. ÀNIMS AMPOSTA !!!!

Jornada 10:  C.F: VILANOVA  1- C.F. AMPOSTA  1

25-OCT-2010

Primer empat de la temporada del C.F. Amposta. S´ha avançat primer el Vilanova i Manel Subirats a la mitja hora de la primera part ha empatat el partit, que per ocasions a la segona part, ha merescut guanyar l´Amposta. El proper partit, diumenge 31 d´octu

Jornada 8: Diumenge 17 octubre: C.F. AMPOSTA  1 - U.E. CORNELLÀ 0

18-OCT-2010

Gran victòria del Club de Futbol Amposta en front un gran equip. Un gol de Miguel a dos minuts del final ha donat tres punts d´or, en una categoria cada setmana més ajustada. És el segon triomf a casa i suposa anar el proper diumenge a Vilanova amb una mi

Jornada 8:  A.E PRAT  3 - C.F. AMPOSTA 1

13-OCT-2010

Segona derrota consecutiva del C.F. Amposta fora de casa, i pel mateix resultat, i en semblants circumstàncies que el diumenge passat al camp del Gavà. Miguel ha avançat a l´Amposta transformant un clar penal sobre Isma, peró el Prat amb més ofici i ambi

Jornada 7:  C.F. AMPOSTA  1 - U.E CASTELLDEFELS  0

10-OCT-2010

Primera victòria a casa del C.F. Amposta en un partit dur que s´ha resolt gràcies a un gran gol del nostre capità, Gustavo, que ha tornat a jugar desprès de molts de mesos de baixa. Aquesta victòria dóna tranquilitat a l´equip que aquest dimarts 12 d´octu

C. F. GAVÀ  3 -  C.F. AMPOSTA 1

4-OCT-2010

Primera derrota fora de casa d´un C.F. Amposta amb moltes baixes. S´ha adelantat l´Amposta amb un increíble gol del porter Contreras des de la seva porteria. El Gavà empata a la mitja hora de la primera part i a la segona el desgast físic ha castigat l´eq

Jornada 5:  C.F.AMPOSTA  1 - C.F. MONTAÑESA  3

26-SET-2010

Tercera derrota consecutiva a casa del Club de Futbol Amposta en front d´un equip, la Montañesa, que ha sapigut jugar les seves opcions. En un mal partit l´Amposta ha tingut massa errades defensives i poca profunditat en atac. El proper diumenge desplaçam

C.D. MASNOU  0  - C.F. AMPOSTA  1

20-SET-2010

Victòria heroica del Club de Futbol Amposta al camp del Masnou, després de jugar des de mitjans de la primera part amb un jugador menys per una targeta roja a Jose Lucha. A la segona part, l´Amposta ha tingut moltes ocasions (un travesser de Isma)i dos mé

C.F: AMPOSTA   0 - R.C.D ESPANYOL "B" 3

13-SET-2010

Segona derrota consecutiva a casa. Una expulsió injusta de Subi i el primer gol de l´Espanyol "B" molt dubtós, deixa a l´equip amb deu jugadors i condiciona totalment la segona part. FIns llavors superioritat clara de l´Amposta.

PALAMOS C.F. 0  - C.F. AMPOSTA  2

5-SET-2010

Gran victòria de l´Amposta en un difícil desplaçament. Dos gols de Miguel han servit per sumar els primers tres punts de la temporada i agafar moral per rebre el proper cap de setmana a l´Espanyol B. ÀNIMS AMPOSTA !!!

C.F. AMPOSTA  1 - C.E. EUROPA  3

29-AGO-2010

Derrota de l´Amposta en front de l´Europa a la primera jornada de lliga. S´ha avançat l´Europa al marcador, però tres minuts més tard Miguel de cap en una bona centrada de Yélamos ha empatat. A la segona part s´ha imposat l´Europa en dues greus errades de