Cròniques temporada 2009/2010

C.F BALAGUER   3   - C.F. AMPOSTA   0

8-FEB-2010

Segona derrota consecutiva fora de casa. L´Amposta encara no coneix la victòria aquesta segona volta del campionat. En un partit en que ha arribat al descans en empat a zero gols, el Balaguer ha dominat completament el partit a la segona part i ha fet tre

C.F. REUS DEPORTIU - C.F. AMPOSTA

29-DES-2009

Diumenge 3 de gener a les 17 h

U.E.CORNELLÀ  1  -  C.F. AMPOSTA  0

20-DES-2009

Després de dotze jornades consecutives sense perdre, avui el Cornellà ha trencat la ratxa de l´Amposta. Un solitari gol després d´un córner ha servit al Cornellà per guanyar el partit. L´Amposta ha estat superior tècnicament, ha controlat el mig del camp,

C.F. AMPOSTA   4 -   U.E.LLAGOSTERA  1

17-DES-2009

Espectacular victòria del Club de Futbol Amposta que continua en una més que brillant trajectòria i es sitùa en sisena posició a tres punts del play-off a Segona Divisió B. Tres gols de Miguel i una falta directa sacada magistralment per Gustavo han sente

CASSÀ   1  -  AMPOSTA   2

13-DES-2009

El Club de Futbol Amposta continua amb la gran ratxa 11 partits consecutius sense perdre i avui s´ha emportat els tres punts del camp del Cassà i s´apropa a la parta alta de la classificació. Dos gols de Luis Garcia han sentenciat el partit tot i l´esforç

AMPOSTA  1 -  VILANOVA  1

29-NOV-2009

El Vilanova ha empatat un partit que l´Amposta tenia dominat i que per oportunitats de gol no es mereixia empatar. Tot i l´empat ja són deu els partits consecutius sense perdre.

Cartell de la jornada 14: Dissabte 28 de novembre de 2009. 20.00 hores

23-NOV-2009

C.F AMPOSTA - C.F VILANOVA
ÀNIMS AMPOSTA¡¡¡

CASTELLDEFELS   0  -  AMPOSTA   0

22-NOV-2009

Continua la ratxa de l´Amposta i ja són nou partits consecutius sense perdre. Avui ha sumat un punt més en un partit de domini alternatiu i una part para cada equip, la primera per a l´Amposta i la segona per al Castelldefels.

AMPOSTA  2  -  RAPITENCA  0

15-NOV-2009

L´Amposta s´ha emportat el derbi de les Terres de L´Ebre en front de la Rapitenca. Dos gols a la segona part han donat tres punts més a l´Amposta que ha estat superior i als darrers minuts ha pogut incrementar el marcador.

AMPOSTA  2  -  BLANES  2

1-NOV-2009

L´Amposta ha empatat a dos un partit que per oportunitats i domini no mereixia empatar. El Blanes molt ben posicionat ha trencat les linies de creació de joc de l´Amposta. Als darrers minuts l´Amposta ha tingut tres clares oportunitats per a guanyar el pa

PRAT  0 -  AMPOSTA   1

26-OCT-2009

Gran victòria de l´Amposta en un camp molt complicat en front d´un rival que era el tercer classificat. Un gol de Gustavo a la primera part, després del rebuig del porter a un penal que ha tirat el propi Gustavo, ha estat el gol que ha significat la terce

AMPOSTA  1  -  HOSPITALET  1

19-OCT-2009

Empat contra el líder. L´Amposta empata contra l´Hospitalet en un partit difícil i jugat amb molta força. La pitjor notícia la lesió de Jaime, autor del gol de l´Amposta. És el primer gol que encaixa l´Hospitalet després de nou jornades.

Jornada 8: SANTBOIÀ  3   AMPOSTA  3

11-OCT-2009

Punt d´or en un difícil desplaçament al camp del Santboià. Un gran gol del jugador del Amposta Cesc ha establert l´empat a tres definitu a deu minuts del final. L´Amposta ha jugat tota la segona part amb deu jugadors degut a l´expulsió de José Lucha per d

Primera victòria a casa: AMPOSTA  4  POBLA DE MAFUMET  3

5-OCT-2009

S´ha aconseguit la primera victòria de la temporada a casa. Molt important per seguir escalant posicions a la classificació. Ha estat un partit emocionant on el filial del Nàstic no s´ha rendit en cap moment.