Cròniques temporada 2019-2020

PARTIT SUSPÉS: Jornada 24 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 15 de març 17:00 hores: CF AMPOSTA - CF LA SÉNIA

10-MAR-2020

PARTIT SUSPÉS: Aquest diumenge 15 de març a les 17:00 hores, es disputarà a l’Estadi Municipal d’Amposta, el partit corresponent a la jornada 24a. de Segona Catalana grup 6, entre el CF Amposta i el CF La Sénia. No cal dir de la importància del partit per evitar sufriments a última hora. Queden 10 jornades i les places altes de la classificació cada cop més lluny. Demanem als jugadors la màxima implicació i lluita fins al final i als socis i aficionats ampostins el màxim suport a l’equip.

Jornada 23 SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 7 de març  CF POBLA MAFUMET B 1 - CF AMPOSTA  0

7-MAR-2020

Derrota dolorosa i cruel al minut 93. I no és el primer cop aquesta temporada. El partit ha començat amb domini de l’equip local.Abans del descans La Pobla B ha tingut més perill i Manel ha estat esplèndid. Descans en empat a 0. A la segona part el CF Amposta ha fet un pas més avant em busca de la victòria en més arribades i aproximacions a l’àrea local que s’han trencat per un penal a favor de l’equip local que ha anat fora. Quan l’empat pareixia inamovible al minut 93 ha fet el gol La Pobla B.

Jornada 22 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 1 de març CF AMPOSTA 1 - CF AMPOLLA  0

1-MAR-2020

Tres punts d’or del CF Amposta en un partit molt disputat. El partit ha començat amb domini del CF Amposta però poc a poc l’Ampolla ha estirat linies i ha creat perill sobre la porteria local. Ha arribat el descans amb empat a 0 gols. A la segona part el CF Amposta amb més pressió i orgull ha assetjat la porteria rival però no ha arribat el gol. Finalment al minut 79 un gran cop de cap de Carles han sentenciat el partit. Fins al final del partit anades i vingudes a cada porteria sense més.

JORNADA 15 DE RECUPERACIÓ SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 22 de febrer  CE PERELLÓ 3 - CF AMPOSTA  0

22-FEB-2020

Dura i contundent derrota del CF Amposta contra un bon equip en ratxa i experimentat. El partit ha començat amb domini altern i bon joc del CF Amposta fins al minut 25 primer gol local. A partir d’aqui joc insuls i sense ocasions de gol. La segona part s’inicia amb un domini clar i més ambiciós del Perelló que amb un xut desde fora l’àrea al minut 61 i una falta directa al 70 ha sentenciat el partit. Fins al final del partit molts canvis i comoditat del rival i res de perill del CF Amposta.

Jornada 21 SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 15 de febrer  CF MONTBLANC 0 - CF AMPOSTA 2

15-FEB-2020

El partit ha començat amb domini altern amb un joc lent i amb moltes imprecissions. Una primera part insulsa i sense ocasions de gol. S’ha arribat al descans amb el resultat inicial de 0 a 0. A la segona part el CF Amposta ha pujat el ritme i ha sortit a pel partit. Al minut 57 Marc Perelló de cap i al 62 Joel de falta indirecta han sentenciat el partit. L’ equip local no ha reaccionat.Al final el marcador no s’ha mogut 0 a 2.Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 20 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 9 de febrer CF AMPOSTA 3  - CF CANONJA  3

9-FEB-2020

Dos punts perduts.Molt bona primera del CF Amposta.Al minut 7 s’avança la Canonja en un indecisió defensiva,Carles de falta directa al minut 15 ha empatat el partit. Molts bons minuts de l’equip i Joel al minut 39 ha fet el segon d’un gran xut. En aquest marcador de 2 a 1 ha arribat el descans. Només començar la segona part Carles marca el 3 a 1. Canvis tàctics importants del rival, pressió i ambició han han estat suficients per fer 2 gols als minuts 68 i 78 per empatar el partit.

Jornada 19 SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 1 de febrer. AT. RODA DE BARÀ 1 - CF AMPOSTA  2

1-FEB-2020

Per fi ha arribat la victòria que tant necessitàvem. El partit ha començat en un ritme molt alt imposat pel CF Amposta i fruit del domini Carles al minut 10 ha fet el 0 a 1. Molt bona primera part de l’equip que al minut 37 David ha fet el 0 a 2. En aquest resultat ha arribat el descans. A la segona part l’equip local ha estirat linies, ha pressionat més i ha aconseguit reduir distàncies al minut 75. El CF Amposta ha tingut ocasions per sentenciar però sense sort. Felicitats a tots!!!!

Jornada 18 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 26 de gener. CF AMPOSTA 2 - CF CAMBRILS UNIÓ  4

26-GEN-2020

Derrota, desastre i debacle.L’Amposta ha tocat fons i ha jugat el pitjor partit de la temporada. Al minut 13 ha arribat el 0 a 1. Timida reacció del CF Amposta amb l’empat de Joel al minut 20. Pareixia que l’equip entrava al partit però el Cambrils Unió ha fet el segon gol al minut 37. Amb el resultat de 1 a 2 ha arribat el descans. A la segona part no hi ha hagut millora i el Cambrils en 9 minuts ha fet 2 gols i ha sentenciat el partit. Un gol de Nico a establert el resultat final de 2 a 4.

Jornada 17 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 19 de gener CF AMPOSTA 0 - UE RAPITENCA  0

19-GEN-2020

El partit ha començat amb molta igualtat i ritme per part dels 2 equips. El CF Amposta poc a poc ha agafat el domini del partit i la possessió però sense ocasions de gol. Amb el resultat inicial de 0 a 0 ha arribat el descans. A la segona part la Rapitenca demostrant la seva qualitat ha dominat la possessió i ha creat més perill.Però a falta de 15 minuts el partit s’ha igualat i hagués pogut marcar qualsevol dels dos equips.Al final el marcador no s’ha mogut. Felicitem als dos equips i aficions.

Jornada 16 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 12 de gener, CD TORTOSA 3 - CF AMPOSTA  1

12-GEN-2020

Derrota dolorosa i injusta del CF Amposta en un partit en que en molts moments ha estat superior al rival. Al minut 11 ha avançat al marcador al Tortosa. L’Amposta ha reaccionat bé tenint la possessió de la pilota. Al descans s’ha arribat amb 1 a 0. A la segona part ha sortit molt intens l’equip del CF Amposta, jugant molt bé i fruit d’aquesta pressió, Roger ha empatat d’un gran cop de cap. Han estat els millors moments. 10 últims minuts horribles han permés fer 2 gols al Tortosa.

PARTIT AJORNAT Jornada 15 SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 21 de desembre CE PERELLÓ - CF AMPOSTA

21-DES-2019

PARTIT AJORNAT COMUNICAT OFICIAL: el partit de lliga d’avui dissabte a les 16:30 entre el CE Perelló - CF Amposta queda ajornat per la mort de la mare del jugador del CF Amposta, Guillem Navarro. Agraim al CE Perelló, el recolzament, suport i facilitats que ens ha adonat per ajornar el partit.

Jornada 14 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 15 de desembre  CF AMPOSTA 1- AT. MORA LA NOVA  2

15-DES-2019

Primera derrota a casa de la temporada.El partit ha començat amb domini altern i amb moltes precaucions per part dels dos equips amb poques ocasions però amb un gol anulat al CF Amposta per un més que dubtós fora de joc. En empat a 0 ha arribat la mitja part. Només començar la segona part Carles ha fet el primer gol del partit. Només 6 minuts més tard ha empatat l’equip visitant. Al temps afegit minut 92 una centrada en fora de joc de l’extrem del Mora ha estat rematat en un inapelable gol.

Jornada 13 SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 30 de novembre: CD LES BORGES DEL CAMP 1 - CF AMPOSTA  10

30-NOV-2019

Golejada històrica fora de casa del CF Amposta contra el cuer. El primer de Ferreres al minut 1, 0 a 2 de Carles minut 6, 0 a 3 en pròpia porta, 0 a 4 de Carles minut 39. Amb aquest resultat ha arribat el descans. La segona part amb molts canvis ha tingut la mateixa tónica. El 0 a 5 de Gito minut 55, 0 a 6 de Roger minut 64, 0 a 7 de Nico minut 71, 0 a 8 de Gito minut 74, 0 a 9 de Carles minut 78 i 0 a 10 de Gito minut 81. A l’última jugada del partit l’equip local ha fet el seu gol.

Jornada 11 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 17 de novembre CF CAMARLES 2 - CF AMPOSTA  2

17-NOV-2019

Empat amarg. El partit ha començat amb un equip rival pressionant molt aprofitant les dimensions del camp, però el CF Amposta ha començat a dominar el partit i ha tingut tres pals per inaugurar el marcador i un gol anulat més que dubtós. Finalment Raul de cap ha fet el 0 a 1 al minut 40. Només començar la segona part l’equip local ha empatat el partit. Al minut 74 Carles torna a avançar a l’equip al marcador. Quan el resultat pareixia definitiu al minut 92 empata l’equip local.

Jornada 10 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 10 de novembre CF AMPOSTA 5 - CD RIUDOMS  0

10-NOV-2019

Gran victòria del CF Amposta per 5 gols a 0 contra el Riudoms. Inici igualat de partit, però a partir del minut 15 el CF Amposta ha tingut més possessió. Al minut 16 arriba el primer gol de Isaac de penal. A partir d’aquí l’equip ha jugat més ràpid i Guillem ha fet el segon gol al minut 38. Al descans s’ha arribat amb el resultat de 2 a 0. La segona part ha estat un monòleg del CF Amposta i Angel,Carles i Aleix han completat la golejada. Felicitats a tots jugadors i cos tècnic.

Jornada 9 SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 2 de novembre CA BONAVISTA 1 - CF AMPOSTA 0

2-NOV-2019

Derrota dolorosa al camp del cuer. Després d’una primera part dominada totalment pel CF Amposta amb nombroses ocasions de gol, la falta de pegada i encert davant la porteria contrària ha fet que el marcador no es mogués i arribés el descans en empat a 0. A la segona part el partit s’ha igualat i l’equip local ha fet el gol que ha valgut la victòria al minut 61. En més cor que encert el CF Amposta ha buscat l’empat sense sort. Diumenge que ve 10 de novembre 17:00 hores rebrem Riudoms.

Jornada 8 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 27 d’octubre CF AMPOSTA 2 - CF ULLDECONA  1

27-OCT-2019

El partit ha començat amb un equip rival pressionant molt amunt i extra motivat, i al minut 19 han fet el 0 a 1. Poc a poc el CF Amposta ha estirat línies i ha acabant dominant abans del descans amb ocasions però sense gol.A la segona part la situació ha canviat el CF Amposta ha tingut la pilota,la pressió constant i el domini del partit. Així al minut 58 David ha aconseguit l’empat. Moltes ocasions,amb gol anulat inclòs i al minut 88,el debutant Joel de gran xut ha establert el 2 a 1 definitiu.

Jornada 7 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 20 d’octubre. CF LA SÉNIA 2 - CF AMPOSTA  1

20-OCT-2019

Primera derrota de la temporada injusta i totalment immerescuda al camp del líder. El partit ha començat amb el domini de la pilota el CF Amposta, però al minut 23 en una jugada individual La Sénia ha fet el primer gol.Al minut 36 gran gol de Ferreres de cap a la sortida d’un córner.A la segona part el CF Amposta ha fet un pas endavant i ha dominat totalment el partit. Quan semblava que el partit acabaria en empat un penal del CF Amposta al minut 92 ha servit per a la victòria de La Sénia.

Jornada 6 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 13 d’octubre. CF AMPOSTA  2 - CF POBLA DE MAFUMET B  1

13-OCT-2019

El partit ha començat amb domini de l’equip visitant que pressionava molt amunt i creava dificultats a la sortida de pilota del CF Amposta. Quan el partit s’ha igualat més una contra de La Pobla B al minut 27 ha significat el 0 a 1. Ràpida reacció del CF Amposta amb gran gol de Carles de cap al minut 39. Amb empat a 1 gol ha arribat el descans. A la segona part amb l’equip visitant en un jugador menys per doble groga, l’Amposta ha dominat el partit minut 58 Ferreres ha fet el gol de la victòria.

Jornada 5 SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 5 d’octubre 17:30 CF AMPOLLA 1 - CF AMPOSTA  2

5-OCT-2019

Tres punts d’or.Ha sortit molt fort l’equip local però sense crear perill, però a poc a poc el CF Amposta ha agafat el control i domini del partit. Sense quasi ocasions ha arribat el descans amb empat a 0. La segona part ha començat gairebé com la primera però en un contraatac el CF Amposta s’ha avançat al marcador amb un gol en pròpia porta de l’equip local. Al minut 62 ha empatat l’Ampolla. El partit ha entrat en una fase boja, però al minut 80 un gran gol de Carles ha sentenciat el partit.

Jornada 3 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 22 de setembre  CF CANONJA 1 - CF AMPOSTA  2

22-SET-2019

Gran victòria del CF Amposta a un camp difícil i contra un bon rival. Ha sortit pressionant molt l’equip i Miki als 5 minuts ha fet el primer gol. Molt bons minuts i ocasions de gol i fruit del domini Carles al minut 29 ha fet el segon gol. Ha arribat el descans amb el 0 a 2 al marcador. A la segona part l’equip local ha pressionat més amunt cosa que feia molt perillosos els contraatacs del CF Amposta. El partit s’ha igualat i al minut 91 La Canonja ha fet el seu gol de penal. Felicitats a tots!

Jornada 2 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 15 de setembre. CF AMPOSTA 3 - AT. RODA DE BARÀ  1

15-SET-2019

Primera victòria de la temporada del CF Amposta que ha fet un gran partit contra un bon rival. Primera part igualada amb més ocasions per al CF Amposta. Lamentar la lesió als 20 munts de Marc. Ha arribat el descans amb empat a 0 gols. A la segona part pas endavant amb 2 gols seguits de Carles als minuts 48 i 50, el segon de gran vaselina. No es rendia el Roda que ha marcat al minut 76, però`ràpidament Carles al 78 ha establert el definitiu 3 a 1. Lamentar les lesions de Raul i Ayuso.

II MEMORIAL JUAN TOMÀS BELLANO. Dimecres 11 de setembre: CF JESÚS CATALÒNIA 1 - CF AMPOSTA  2

11-SET-2019

Final del partit amistós II Memorial Juan Tomàs Ballano a Jesús. CF Jesús Catalònia 1 - CF Amposta 2. Els gols del CF Amposta els han marcat Carles i Miki.

Jornada 1 SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 7 de setembre CF CAMBRILS UNIÓ 1 - CF AMPOSTA  1

7-SET-2019

Empat en un camp complicat del CF Amposta. Ha sortit fort l’equip i al minut 4 Gito ha fet un gran gol. Al minut 13 empata el Cambrils Unió en una jugada afortunada dins l’àrea. En empat a 1 gol ha arribat el descans. A la segona part molta superioritat i ocasions de gol de CF Amposta que al final ha sapigut sofrir les jugades a pilota parada del rival. A la segona part l’àrbitre ha anulat un gol a Gito que el linier donava per bo. Felicitem als jugadors i al cos tècnic.

CF AMPOSTA CAMPIONS DEL XXIII è TORNEIG AMADEU CID. Dissabte 31 d’agost

31-AGO-2019

CAMPIONS. El CF Amposta campió del XXIIIè. Torneig Amadeu Cid al Perello després d’empatar a 0 gols contra el CE Perelló i guanyar per gol average. Felicitats a tots jugadors i cos tècnic!!! Els resultats dels partits van ser els següents: CE PERELLÓ 2 - CF JESÚS CATALÒNIA O CF AMPOSTA 3 - CF JESÚS CATALÒNIA 0 CE PERELLÓ 0 - CF AMPOSTA 0

PARTIT AMISTÒS DE PRETEMPORADA. Dijous 29 d’agost. CF AMPOSTA 3 - CF JESÚS CATALÒNIA  2

29-AGO-2019

Últim partit a casa de la pretemporada del CF Amposta. El partit ha començat bé per al CF Amposta que en un ràpid contraatac ben rematat per Ferreres ha fet el primer gol. Ha estirat línees el Jesús Catalònia i ha empatat el partit amb un gran gol de vaselina al minut 26 i s’ha avançat amb un penal rigurós al 30. Abans d’arribar al descans el CF Amposta ha fallat un penal. A la segona part l’Amposta ha posat més ritme,velocitat i ocasions de gol i Miki i Carles han sentenciat el partit.

CF AMPOSTA CAMPIONS 46è TORNEIG MARIANO TOHA. Diumenge 25 d’agost

25-AGO-2019

CAMPIONS. El CF Amposta campió del 46è Torneig Mariano Toha després de guanyar al CE Perelló per 1 a 0. Felicitats a tots jugadors i cos tècnic!!!

PARTIT FESTES MAJORS D’AMPOSTA. Dijous 15 d’agost CF AMPOSTA 2  -  CF POBLA DE MAFUMET  4

15-AGO-2019

Derrota del CF Amposta en la presentació de l’equip davant l’afició per 2 gols a 4 contra La Pobla de Mafumet. Bon inici de partit però La Pobla ha fet el primer gol al minut 17 i el segon al 22 dominant la primera part. A la segona part al minut 46 han fet el tercer, però l’Amposta millor aquesta segona part ha retallat distàncies amb gols de Miki i Gito de penal. Es veia prop l’empat però al minut 90 amb una falta prèvia no xiulada, La Pobla ha fet el darrer gol. Bon partit en general.

PARTIT AMISTÓS A BENEFICI DE CREU ROJA (banc d’aliments). Diumenge 11 d’agost  CF AMPOSTA 3 - CD LA CAVA  2

11-AGO-2019

El CF Amposta s’ha imposat per 3 gols a 2 al CD La Cava en el partit amistòs de pretemporada a benefici de Creu Roja. Al minut 8 s’ha avançat La Cava al marcador en un contraatac; al minut 20 ha empatat Miki, però al minut 27 La Cava ha fet el segon gol i al 31 Carles de gran falta directa ha empatat el partit i amb aquest resultat s’ha arribat al descans. A la segona part un gol de Ferreres al minut 65 ha sentenciat el partit. Dijous 15 agost 18h. rebrem, a la Pobla de Mafumet,partit de Festes

PARTIT AMISTÓS DE PRETEMPORADA. Diumenge 4 d’agost. UE ALDEANA 0 - CF AMPOSTA  5

4-AGO-2019

Primer partit de la pretemporada al camp de l’Aldeana i primera victòria del CF Amposta per 0 gols a 5. Bona sortida del CF Amposta que ha obert el marcador al minut 24 Àngel; tres minuts després Guillem ha fet el segon gol i en aquest marcador s’ha arribat al descans. Molts canvis a l’equip que no s’ha resentit i al minut 48 gran gol de Raúl de falta directa. Guillem al 53 i Miki al 85 han establert el resultat definitiu. Proper partit 11 d’agost 19h. CF Amposta-La Cava partit benèfic Creu Roja