CRÒNIQUES AMPOSTA B TEMPORADA 2015/2016

Jornada 21 QUARTA CATALANA GRUP 20. Diumenge 20 de març. CF AMPOSTA B 2 - LA GALERA  0

20-MAR-2016

Gran victòria per 2 gols a 0 del CF Amposta B contra La Galera, segon classificat. Felicitar als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 20 QUARTA CATALANA GRUP 20. Dissabte 12 de març. UE TIVENYS 3 - CF AMPOSTA  B  2

12-MAR-2016

Derrota als últims moments del partit ja que a falta de cinc minuts per acabar el partit el resultat era de 1 a 2. A seguir lluitant. Ânims jugadors!!!

Jornada 19 QUARTA CATALANA GRUP 20 Diumenge 6 de març. CF AMPOSTA B 4 - ARNES CE  0

6-MAR-2016

El CF Amposta B s’ha imposat en un gran partit per 4 gols al 0 a l’Arnes. Felicitats jugadors!!!!

Jornada 17 QUARTA CATALANA GRUP 20. Dissabte 20 de febrer. CF AMPOSTA "B" 10 - CD BENISSANET  0

20-FEB-2016

Excepcional golejada del CF Amposta B contra el CD Benissanet per 10 a 0. Felicitats jugadors!!!

Jornada 16 QUARTA CATALANA GRUP 20. Dissabte 13 de febrer. CF JESÚS CATALÒNIA "B 1 - CF AMPOSTA "B"  2

13-FEB-2016

Gran victòria del CF Amposta "B" per dos gols a un al camp del Jesús Catalònia "B". Felicitats jugadors !!!!

Jornada 12 QUARTA CATALANA GRUP 20. Dissabte 9 de gener. CF AMPOSTA "B" 1 - CF SANT JAUME D’ENVEJA "B"  2

9-GEN-2016

Aquesta tarda s’ha jugat el partit entre el CF Amposta B i el CF Sant Jaume d’Enveja B amb derrota de l’Amposta per 1 gol a 2.

Jornada 10 QUARTA CATALANA GRUP 20. Dissabte 19 de desembre. CF EBRE ESCOLA ESP 0 - CF AMPOSTA "B" 1

19-DES-2015

Sensacional victòria del CF Amposta B, tercera consecutiva. Felicitar als jugadors i cos tècnic!!!Bons Nadals i bon any nou a tots!!

Jornada 9 QUARTA CATALANA GRUP 2. Diumenge 13 de desembre. CF AMPOSTA "B" 4 - CF XERTA 0

14-DES-2015

El CF Amposta B s’ha imposat per 4 a gols a 0 al Xerta. Felicitar als jugadors i al cos tècnic.

Jornada 7.QUARTA CATALANA GRUP 2. Dissabte 14 de novembre. CF AMPOSTA B 2 - UE TIVENYS 2

14-NOV-2015

Empat del CF Amposta B contra el Tivenys. Primera part sense gols i al començament de la segona s’ha avançat l’Amposta B als cinc minuts. Però en un minut fatídic el Tivenys ha donat la volta al marcador. Quan la derrota semblava definitiva ha arribat el merescut empat a 2.

Jornada 6 QUARTA CATALANA GRUP 20.Diumenge 8 de novembre. CE ARNES 3 - CF AMPOSTA B 1

8-NOV-2015

Derrota de l’Amposta "B" per tres gols a un en partit jugat aquesta tarda al camp de l’Arnes.

Jornada 5 QUARTA CATALANA GRUP 20. Diumenge 25 d’octubre. CF AMPOSTA "B·" 2 - FC BOT  1

25-OCT-2015

Segona victòria del CF Amposta B de la temporada contra el Bot. Felicitar als jugadors i al cos tècnic. Enhorabona!!!

Jornada 4 QUARTA CATALANA GRUP 20. Diumenge 18 d’octubre. CD BENISSANET 0 - CF AMPOSTA B  1

20-OCT-2015

Felicitats jugadors per la primera victòria de la temporada.

Jornada 2 QUARTA CATALANA GRUP 20. Dissabte 3 d’octubre. ROQUETENC B  1 - CF AMPOSTA B  0

3-OCT-2015

Partit molt igualat i amb poques ocasions. Al minut 30 l’Amposta s’ha quedat amb un home menys per l’expulsió de Rachid després de fer una entrada amb la planxa en una pilota dividida amb el porter.A la segona meitat el jugador número 20 que acabava d’entrar s’ha anticipat a la defensa ampostina per rematar a gol una bona centrada en una recuperació de pilota al mig camp. A partir d’aquí el partit s’ha trencat i no s’ha vist gens de futbol.

Dissabte 29 d’agost 18:00 hores. CF AMPOSTA "B" 4 - FC VILALBA 0

29-AGO-2015

En el tercer partit de la pretemporada, el CF Amposta B ha aconseguit una contundent victòria davant el Vilalba, equip de 3ª catalana, per un contundent 4-0. Felicitats jugadors!!!

Dissabte 8 d’agost 18:00 hores. Partit amistós.CF AMPOSTA "B" 3 - CD ROQUETENC "B" 1

8-AGO-2015

Primer partit, primera victòria. Primera part amb domini ampostí, que s’ha vist reflectit quan al minut 7 Cleider aprofitava un rebot per enviar la pilota al fons de la xarxa. Era l’ 1-0. A partir d’aquell instant el rival s’estira, fins que ha arribat el segon gol, obra de Victor Moreno. Així s’ha arribat al descans. A la segona part tots dos han creat ocasions, però l’Amposta B ha estat qui ha marcat un altre gol de Cleider. Però quan tot semblava decidit, ha arribat el gol del Roquetenc "B".