VILASSAR DE MAR  3
C.F. AMPOSTA  1

VILASSAR: Rico, Xaveli, Andrés, (Rodri, 67´), Ballús, Vilchez, Edu, Rodríguez (Jofre, 85’), Oriol, Sultán, Juanito (Serrano 78’) i Yuste.

AMPOSTA: Diego, Manel Subirats (Sergi Sánchez 77’), José Lucha (Becerra 58´), Puig, Ubay, Yuri, Ruibal, Raül Lucha, Ricki (Raul 58’), Nando Recio i De La Fuente.

Àrbitre: Sánchez Duran. TG. Edu, Xaveli Oriol, Sultán i Andrés per part de l’equip local i Ubay, Raül Lucha, Yuri (2) i Jordi Fabregat (2) per part de l’equip visitant. TV. Jordi Fabregat minut 38’ i Yuri minut 46´.

GOLS: Ballús (30’) 1-0, Juanito (P) (35´) 2-0, Sultán (48´) 3-0 i De la Fuente (91´) 3-1

Partit matinal jugat a Vilassar amb una temperatura molt elevada, cosa que va fer suar més del compte als dos equips. Començament amb igualtat de forces inclòs amb més arribades ampostines a l’àrea del Vilassar però sense ser clar dominador del partit, fins que el Vilassar es va avançar al marcador amb una jugada d’estratègia a la sortida d’un còrner amb un cop de cap de Ballus. Prompte va arribar la jugada decisiva del partit amb un contraatac de l’equip local que va acabar amb la senyalització més que rigorosa d’un penalti que va suposar el 2-0, circumstància que va desencadenar amb l’expulsió de l’entrenador Jordi Fabregat. Poca novetat fins al descans. Només començar el segon període una entrada de Yuri suposa la segona cartolina groga també de forma rigorosa. A partir d’aquest moment la superioritat numèrica i psicològica de l’equip local va ser clara i així va arribar el 3-0, fins que els canvis de l’equip ampostí van donar una mica d’oxigen i va arribar el definitiu 3-1 amb una bona rematada del nostre jugador De La Fuente. Bé, esperem un camp ple per part de les dues aficions el divendres proper amb la celebració del partit AMPOSTA-TORTOSA.