C.F. VILAFRANCA  0
C.F. AMPOSTA  2

VILAFRANCA: Marc, Moral (Eloi, 45’), Fran, Oscar, Rafa, Gaitan, Guzmán (Medina, 68’), Silla, Condis (Jarabo 62’), Palomo i Castillejo.

AMPOSTA: Diego, Manel, Lucha, Puig, Ubay, Gerard (Raul 71’), De La Fuente, Yuri, Becerra (Jose Ramon 79’), Recio i Ruibal (Riki 86’)

ARBITRE: Segura Chacón. TG: Gaitan, Sila i Guzman per part local i Recio per part visitant. TV: Jordi Fabregat doble groga per part visitant.

GOLS: Ubay de penal (53’) 0-1 Ruibal (62’) 0-2.

Victòria de prestigi del CF AMPOSTA davant un potent rival que encara no coneixia la derrota en aquest campionat. Des del primer minut l’equip ampostí va demostrar que no havia anat de turisme i prompte va gaudir de dues oportunitats de gol. L’equip local ens va entonar un xic però no va causar grans problemes a l’Amposta, que va continuar dominant el centre del camp.
La segona part va ser on es va reflectir el domini en gols. En una jugada atacant es va produir un penal molt clar a favor de l’equip visitant que Ubay amb una gran tranquil·litat va transformar enganyant al porter local. Poc va tardar en arribar el gran gol de la tarda mitjançant el fins ara pichichi de l’Amposta, Ruibal, que va fer una gran vaselina. D’aquí al final algun contraatac de l’equip local sense massa perill. Un triomf que ens situa en una bona situació a la classificació a l’espera de poder guanyar finalment un partit a casa, gran assignatura pendent aquesta temporada.