Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

26/11/2007

RODA DE BARÀ  2
AMPOSTA  0

RODA DE BERA: Saperas, Vives, Marti, Robles, Nando, Budesca, Pena, De Cal, Pujante (Fernández 45’), Okoro (Alex 68’) i Medina (Ike 75’) AMPOSTA: Diego, Lucha, Jose (Manel 77’), Puig, Ubay (Rubial 56’), Gerard, Raul, Yury Joseph Becerra, Sergio i De La Fuente.

ÀRBITRE: Jurado Navas. TG: Vives, Okoro,Robles i De Cal per part local i per part visitant, Ubay, Puig i Sergio. TV: Lucha minut 41’ per part del Amposta.

GOLS: 1-0 Budesca 40’. 2-0 Budesca 76’.

Partit molt igualat en quant a forçes, tot i que el joc de l’Amposta va tendir a millorar, el partit es va empitjorar amb el primer gol de Budesca i es va complicar encara mes amb l’injusta expulsió de Lucha per rebre una entrada que era groga a tot estirar ja que es va veure clarament quant el jugador objecte de l’entrada es va alçar enseguida i va provocar al jugador ampostí. Bé, la segona part ,l’Amposta va continuar dominant el partit i intentant crear joc però l’equip rival amb un jugador menys i molts jugadors tancats a la defensa van impedir que l’Amposta marques, i per menys amb una sortida al contraatac van marcar el segon gol. Pròxim partit a Figueres diumenge 9 de Desembre ja que el partit que s’havia de celebrar el dijous 6 de Desembre s’aplaçarà per la convocatòria d’un jugador de l’Amposta que formarà part de la selecció catalana.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Crònica Jornada 15

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta