AMPOSTA       3
TARREGA       0

AMPOSTA: Diego, Manel, Lucha, Puig, Ubay, Jose Ramon (Raul 37’), Alberto, Yuri (De La Fuente 12’), Becerra, Recio (Gerard 76’) i Ruibal.

TÀRREGA: Santi,Pau, Dídac, Mayoral, Horcajada, Valeri, Pijoan, Carballo, Kiko (Roy 77’), Robert (Chisco 69’) i Sirart (Olea 65’).

ÀRBITRE: Angel Casas. TG: Alberto i Ubay per part local i Dídac i Carballo per part del Tarrega. TV: Mayoral 78’ per part visitant.

GOLS: Ruibal (65’) 1-0, Becerra (81’) 2-0 i Gerard (83’) 3-0.
Interessant partit el disputat el dissabte la nit al estadi municipal d’Amposta ambdós equips en busca dels punts i sense complexes. El començament va ser delicat per al equip local amb la rapida lesió de Yuri que va trastocar una mica els plans del equip ampostí, l’equip visitant va tenir molt mes el control de la pilota i va fer-se amb el control del partit i va disposar d’alguna clara ocasió de marcar però la punteria els va fallar,  desprès a partir de la mitja hora de la primera part i amb la entrada de Raúl l’equip local va començar a controlar mes la pilota i poc a poc es va anar fent amb el control del partit. La segona part força mes igualada al principi poc a poc es va tornar mes blanc i negra a base de tocar i tocar amb criteri la pilota, l,equip visitant tot i així va intentar jugar al futbol sense tancar-se al darrera cosa que va permetre veure un bon espectacle, però a partir del primer gol local el equip visitant va tirar la tovallola i el partit se li va escapar i mes encara quant es va quedar amb deu jugadors per unes mans del seu jugador Mayoral, d’aquí fins al final va ser una gran exhibició del equip local que amb aquesta victòria torna a posar el cap entre els primers classificats i retalla diferencies.