Jornada 33a. Primera Catalana Grup 2. Diumenge 24 de maig. CF AMPOSTA 2- FC SANTBOIÀ 3

24/5/2015

Últim partit de la temporada a casa amb derrota injusta contra un gran equip, que s’ha avançat als tres minuts després d’una errada defensiva. El CF Amposta s’ha estirat però el Santboià ha fet el segon gol. Penalti clamorós a Becerra no assenyalat. A la segona part el CFAmposta ha sortit amb força i Víctor ha fet dos gols i ha empatat el partit. Quan millor jugava l’equip ha arribat el tercer gol del Santboià. Felicitem als jugadors i cos tècnic pel partit d’avui i per la gran temporada que han fet.