Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

Jornada 34. Primera Catalana Grup 2.dissabte 30 de maig. CF LLEIDA ESPORTIU "B" 3 - CF AMPOSTA 1

30/5/2015

Tercera derrota consecutiva per acabar la temporada. Partit molt fluix i sense res en joc on l’equip local ha sortit més motivat i als 10 minuts ja guanyava per un 1 a 0. Poques aproximacions del CF Amposta a la porteria rival i al descans s’ha arribat amb un 3 a 0. Segona part insulsa i Callarisa al minut 78 ha fet el gol de l’honor. Felicitem als jugadors i cos tècnic per la bona temporada que han fet i sobre tot a Cinto Martí el nostre delegat que després de 27 anys es retira. Gràcies Cinto.

web relacionat

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta