Jornada 6 PRIMERA CATALANA GRUP 2. Dissabte 10 d’octubre. CF REDDIS 2 - CF AMPOSTA 3

10/10/2015

En primer lloc volem agrair a Mireia i Directiva del Reddis el tracte  rebut en l’assistència al nostre assistent Manel. Primera victòria del CF Amposta fora de casa, tot i les adversitats. Insulsa primera part del CF Amposta i el Reddis s’avança al marcador. A l’inici de la segona part empata Callarisa i acte seguit expulsió injusta de Becerra. Es torna a avançar el Reddis, però Gustavo empata de magistral llançament de falta directa. A 19 minuts del final novament Gustavo de xut de fora l’àrea dóna la victòria a l’equip.
Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 6 PRIMERA CATALANA GRUP 2. Dissabte 10 d’octubre. CF REDDIS 2 - CF AMPOSTA 3