Jornada 12. PRIMERA CATALANA GRUP 2. Diumenge 22 de novembre. UD JESÚS I MARIA 0 - CF AMPOSTA 2

22/11/2015

Victòria sensacional a un camp molt difícil. El CF Amposta s’ha imposat al Jesús i Maria en un partit que ha començat amb  domini de l’equip local, però ràpidament els jugadors del CF Amposta amb una gran intensitat han controlat el partit que ha acabat amb empat al descans. A la segona part ha marcat Becerra després d’unes mans del porter local fora de l’àrea i que no ha estat expulsat. La sentència ha arribat al minut 86 en una gran jugada de Becerra. Volem felicitar als jugadors i al cos tècnic pel  gran partit que han fet. Enhorabona!!!!
Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 12. PRIMERA CATALANA GRUP 2. Diumenge 22 de novembre. UD JESÚS I MARIA 0 - CF AMPOSTA  2