Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

PARTIT AMISTÓS BENEFICI A CREU ROJA: Divendres 4 desembre. CF AMPOSTA 1 - CD TORTOSA 2

4/12/2015

Final del partit a benefici de Creu Roja que ha acabat amb la victòria del Tortosa al minut 88. Partit amistós que ha servit per realitzar moltes proves als dos equips i que ha arribat al descans en 0 a 1. A la segona carrusel de canvis i gran gol de Obi de falta directa. A dos minuts del final en una jugada embolicada dins de l’àrea ha marcat el Tortosa el segon gol. Agrair al CD Tortosa i al triplet arbitral la seva presència desinteressada. A seguir recolzant a Creu Roja per una bona causa.

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta