Jornada 16 PRIMERA CATALANA GRUP 2. Diumenge 10 de gener. CF AMPOSTA 3 - UD VILADECANS 2

10/1/2016

Sensacional, gran i merescuda victòria del CF Amposta contra un rival directe. El partit ha començat amb un gran joc del CF Amposta, però s’ha avançat el Viladecans amb un gol fantasma. Amb el resultat de 0 a 1 s’ha arribat al descans. A la segona part al minut 6 ha empatat Callarisa i Sabaté feia el 2 a 1 poc després. Ha empatat el Viladecans però un altre cop Callarisa ha sentenciat el partit amb un final agònic pel temps afegit de manera exagerada. Felicitar als jugadors i al cos tècnic.
Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 16 PRIMERA CATALANA GRUP 2. Diumenge 10 de gener. CF AMPOSTA 3 - UD VILADECANS 2