Jornada 28. PRIMERA CATALANA GRUP 2. Diumenge 17 d’abril. CF SUBURENSE 5 - CF AMPOSTA 4

18/4/2016

Segueix la dinàmica de que tots els arbitratges ja sigui a casa o a fora ens perjudiquen. Avui ha estat escandalós a un camp d’unes dimensions quasi de futbol 7. L’equip local s’avança al marcador fruit d’una errada de la defensa, però dos minuts després empata Callarisa. L’ambició i ganes de l’Amposta fan pujar el 1 a 2 al marcador, però ja amb recital de xiulet i targetes. Falta inexistent i empat a 2. A la segona part expulsió de Rafa, dos gols seguits fan el 4 a 2, però dos gols de Sabaté empaten el partit. Al minut 90 una falta vergonyosa provoca la derrota del nostre equip. L’informador de la Federació Catalana ha d’actuar. Aquest àrbitre acompanyat avui pel seu germà, de linier, no haurien de xiular més.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 28. PRIMERA CATALANA GRUP 2. Diumenge 17 d’abril. CF SUBURENSE 5 - CF AMPOSTA  4