Diumenge 14 d’agost. PARTIT AMISTÓS DE FESTES MAJORS D’AMPOSTA: CF AMPOSTA 1- CF LA POBLA DE MAFUMET 3

15/8/2016

Ahir diumenge es va disputar el tradicional partit de Festa Major. El resultat final va ser CF  Amposta 1 - CF Pobla Mafumet 3.
El conjunt de Martin Pose va tenir el domini del joc, molt habitual en equips de categoria superior. Tot així al descans s’arribaria amb empat a cero al marcador, on s’ha de destacar el bon ofici de l’equip defensivament, destacant amb bones intervencions del porter local Àlex Iniesta.
A la represa un gol de penal al minut tres de la segona meitat donarien a l’equip tarragoní l’avantatge al marcador en transformar Sergi la pena màxima. Dos gols més dels visitants, Sergi al minut 55 i Rodri al 70 de partit ja havent iniciat l’habitual roda de canvis a les banquetes donarien ja gairebé sentenciat el partit.
Finalment el golejador Ivan González marcaria al 80 de partit el gol pel CF Amposta,que ha pogut planta cara a un equip que segurament estarà lluitant per recuperar la segona divisió B.

ALINEACIONS:
CF. AMPOSTA:Àlex Iniesta, Jan Esteller, Jonathan Tomàs, David Medina,Jonny, Omar,Versiano, Aleix Llobet, Quim Cardona, Arnau,Erik.
A la banqueta:Hans, Guillem,Corella, Eudald,Felipe, Ivan Arasa, Carles Favá, Pau Valmaña, Ivan González, Cristo,Xavi Cardona.
Entrenats per Albert Company, assistit per Albert Bel.
CF. POBLA MAFUMET: Ivan León,Gabí Vidal, Ivan De Nova, Roger Bonet,Vadillo, Josep Calavera, Sergi Gestí,Ion Perelló, Ivan Vidal,Ricky, Roger Brugué.
A la banqueta:Mohamed,Dani Alfaro,Rayco,Arturo,Rodri, Oscar,Dani Ojeda,Gerard.
Entrenats per Martin Pose, assistit per Pablo Rocher.

Club Futbol Amposta : NOTÍCIES : Diumenge 14 d’agost. PARTIT AMISTÓS DE FESTES MAJORS D’AMPOSTA: CF AMPOSTA 1- CF LA POBLA DE MAFUMET  3