Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

Jornada 2 SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 10 de setembre. CF ULLDECONA 1 - CF AMPOSTA 3

11/9/2016

El CF. Amposta s´ha emportat els tres punts al partit del derbi del Montsià.
El partit començava bé per l’Ulldecona que aconseguia el primer gol del partit quan només s’havien disputat quatre minuts de partit. Una centrada a la banda dreta de l’atac local era rebutjada per un defensor ampostí i al rebuig era Amado qui posant el cos aconseguia batre al porter Iniesta.
A partir del gol encaixat l’Amposta s’ha fet amb el domini del joc tota la primera meitat, ocasionant moltes ocasions de perill a la porteria defensada per Frank Reolid.Al minut 21 de partit Ivan González rebia una pilota d’esquena a la porteria dintre l’àrea local, donant una assistència a Felipe que des de la frontal de l’àrea afusellava per sota del pal dret al porter local Reolid. Era l’empat a un gol al marcador.
Quant poc passava de la mitja hora de partit,Versiano aconseguia avançar a l’Amposta al marcador transformant un gol d’un fort xut des de el vèrtex dret de l’àrea gran.
Així arribaria el descans de l’encontre, un resultat que hagués pogut ser més ampli per l’Amposta si les ocasions creades haguessin acabat en gol.
A la represa l’Ulldecona ha sortit més ben posat al partit, durant els 25 minuts de la segona meitat l’Amposta no s’ha sentit còmode al terreny de joc, ja que els locals no deixaven als ampostins sortir ni en pilota jugada i creant contraatacs. Una falta treta per Tena sortia per damunt la porteria d’Àlex Iniesta.
Era el minut 30 de la segona meitat quan gairebé ha arribat la victòria per l’Amposta. Una contra ben executada per Felipe i Ivan González deixaven una pilota al punt de penal perquè Eudald Recasens rematés dintre la porteria local el definitiu 1-3 al marcador.
La resta del partit s’ha disputat sense gaires coses mes a destacar, on l’encontre amb dos club centenaris arribaria a la fi.
La setmana vinent el CF. Amposta s’enfrontarà a l´estadi ampostí al CF. La Riera, serà diumenge dia 18 a les 17 hores.
ALINEACIONS CF. AMPOSTA:Iniesta, Aleix Llobet, Jonathan Tomàs (Cristo min.80), Pau Valmaña,Jonny, David Medina,Versiano (Eudald min.62),Isaac (Nasi min.72), Quim Cardona(Arnau min. 46),Felipe (Omar min. 83), Ivan González.
També a la banqueta Marc Lleixà i Hans.
Entrenats per Albert Company, assistit per Albert Bel.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 2 SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 10 de setembre. CF ULLDECONA 1 - CF AMPOSTA  3
[img4]

web relacionat

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta