11/12/2016

Espectacular victòria del CF Amposta davant del líder. El CF Amposta ha sortit intens i ben colocat i ha dominat tota la primera part amb moltes ocasions de gol que ha tingut recompensa amb el gol de Ivan al minut 44. A la represa Quim ha fet el segon, el Tortosa ha estirat línees i al minut 72 fa el seu gol a la sortida d’un córner. Quim amb un sensacional gol ha sentenciat amb el definitiu 3 a 1. Som líders i continuem invictes. Felicitem a la nostra afició, jugadors i cos tècnic.#viscalamposta

Club Futbol Amposta : NOTÍCIES : Jornada 14 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 11 de desembre. CF AMPOSTA 3 - CD TORTOSA 1