Jornada 19. SEGONA CATALANA GRUP 2. Diumenge 29 de gener. CF AMPOSTA 1 - CF ULLDECONA 1

29/1/2017

Segon empat consecutiu, en un partit que s’ha decidit al final. Una primera part molt travada amb joc al mig del camp sense perill a cap de les dues porteries, tot i que el CF Amposta intentava tindre la pilota. A la segona part el CF Amposta ha estat més ambiciós i al minut 83 David fa el gol amb un gran xut. Poc ha durat l’avantatge ja que a la jugada següent ha empatat l’equip rival a la sortida d’un córner. Volem felicitar als jugadors i cos tècnic la seva implicació i a seguir endavant.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 19. SEGONA CATALANA GRUP 2. Diumenge 29 de gener. CF AMPOSTA 1 - CF ULLDECONA  1