Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

Jornada 23 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 5 de març. CF AMPOSTA 1 - CF CAMARLES 1

5/3/2017

Tercer empat a un gol consecutiu a casa. Partit complicat contra un rival molt físic que encara no ha perdut fora de casa. Una primera part de domini altern amb moltes perdudes de pilota dels dos equips ha acabat amb empat a 0. A la segona part el CF Amposta ha sortit amb més ambició i al minut 64 una cop de cap del debutant Ivan Paéz ha acabat amb gol en pròpia porta. Només 6 minuts més tard ha empatat el Camarles de falta directa. Sense ocasions clares ha acabat el partit. Felicitem a l’equip per la seva lluita fins al final.
Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 23 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 5 de març. CF AMPOSTA 1 - CF CAMARLES  1
[img4]

web relacionat

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta