26/3/2017

La sort ens ha girat l’esquena. Quan pareixia que el CF Amposta tenia la victòria a tocar un altre empat. Una primera part dominada pel CF Amposta que s’avançat al marcador amb gol de Páez al minut 23 i moltes ocasions desaprofitades. Al 5 minuts de la segona ha arribat l’empat i poc després el segon gol del CF Amposta de Felipe. Al minut 84 ha arribat la jugada desgraciada del partit amb gol en pròpia porta de Corella. Tot i la insistència final amb travesser inclòs l’empat ha estat definitiu. A seguir lluitant res hi ha perdut. Diumenge al camp del Valls.
Club Futbol Amposta : 1r. EQUIP : Jornada 26 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 26 de març. CF AMPOSTA 2 - UE SEGUR 2