Jornada 27 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 2 d’abril. UE VALLS 1 - CF AMPOSTA 1

2/4/2017

El CF Amposta ha empatat el 7è. partit consecutiu. Un punt amb sabor a victòria al camp del segon classificat,que permet continuar amb la lluita per la segona posició. L’equip local s’ha avançat al marcador al minut 28, després d’una greu errada defensiva. A la segona part el domini i possessió de pilota totalment de l’Amposta i Ivan ha empatat al minut 75.Els últims minuts l’atac ampostí ha estat constant i gol anul·lat a Aleix.Volem felicitar als jugadors i al cos tècnic la seva competitivitat.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 27 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 2 d’abril. UE VALLS 1 - CF AMPOSTA  1