Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

Jornada 32 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 14 de maig. CF AMPOSTA 0 - CF CAMBRILS UNIÓ 0

14/5/2017

CRÒNICA DEL FACEBOOK DEL CF AMPOSTA

El CF Amposta no pot superar el Cambrils Unió i d’aquesta manera, encara que no matemàticament perd gairebé totes les opcions d’arribar a la segona plaça.
Un partit molt ben jugat pel combinat ampostí no ha pogut batre la porteria del veterà Rodenas que amb una bona actuació ha evitat el gol de l’esperança.
Un inspirat Arnau Bartomeu, ha donat feina a la defensa cambrilenca, juntament amb el treball defensiu de l’equip d’Albert Company, on destaquem el gran treball d’Omar Oliveras han fet que la porteria de Guillem Pallisé no hi tingues gaire feina, tot i que les poques arribades de l’equip de Gabri Amores molt bé les ha resolt el porter local.
El partit anava transcórreguen, i el gol no arribava. La jugada desagradable del partit, ha estat al porter Àlex Rodenas com protagonista, en fingir una lesió muscular i tirar-se a terra per perdre temps. El cos tècnic no ha fet escalfar al porter suplent, la qual cosa fa pensar en què és una estratègia preparada per part del Cambrils Unió.A partir d’aquí s’han viscut moments de tensió al municipal ampostí, entre jugadors, cos tècnic dels dos combinats i afició, on el perjudicat ha estat l’entrenador ampostí Albert Company que ha estat expulsat per protestar en veure la premeditada actuació del porter visitant.
El partit es reprendria, però amb el ritme de partit ja trencat, on abans de la suposada lesió del porter visitant l’Amposta estava abocat a la porteria cambrilenca. Arribaria la fi de l’encontre.
En acabar l’enfrontament forta bronca per part de l’afició ampostina a la tripleta arbitral que ha permès situacions extraesportives en contra del seu equip, i com no al porter visitant Àlex Rodenas que ja a la primera meitat ha increpat amb unes paraules a seguidors locals.
La setmana vinent darrer desplaçament de la temporada, serà contra el Batea, però amb el terreny de joc encara per decidir pel tancament per sanció del camp del Batea.

ALINEACIÓ CF AMPOSTA:

Guillem, Jan (Aleix Llobet min. 61), Pau Valmaña, Jonathan Tomàs, Jonny, David Medina, Arnau (Andreu min. 61), Omar, Eudald (Quim Cardona min. 71-Versiano min. 81), Felipe (Paez), Ivan González.
També a la banqueta: Corella i Àlex Iniesta.
Entrenats per Albert Company, assistit per Albert Bel.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 32 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 14 de maig. CF AMPOSTA 0 - CF CAMBRILS UNIÓ  0
Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 32 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 14 de maig. CF AMPOSTA 0 - CF CAMBRILS UNIÓ  0
Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 32 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 14 de maig. CF AMPOSTA 0 - CF CAMBRILS UNIÓ  0


web relacionat

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta