Jornada 33 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 21 de maig 15:45 hores. CF BATEA 1 - CF AMPOSTA 0

21/5/2017

Últim desplaçament de la temporada que ha acabat en derrota del CF Amposta. Partit dominat pel CF Amposta contra un rival que es jugava la permanència. Primera part amb ocasions clares del CF Amposta que no han acabat en gol. A la segona part el partit ha continuat igual i en l’única ocasió que ha tingut l’equip local ha marcat. Domini insistent fins al final però sense poder aconseguir l’empat. Diumenge que ve finalitza la temporada i rebrem a casa a La Cava.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 33 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 21 de maig 15:45 hores. CF BATEA 1  - CF AMPOSTA  0