PARTIT DE FESTES MAJORS D’AMPOSTA. Diumenge 13 d’agost. CF AMPOSTA 1 - UE RAPITENCA 4

13/8/2017

Primera derrota de la pretemporada del CF Amposta en front un rival amb més ritme i més efectiu de cara a porta. Als 10 minuts s’avança la Rapitenca, però l’Amposta reacciona i al minut 27 Quim estableix l’empat, al 36 es torna a avançar la Rapitenca i a al darrer minut de la primera fa el tercer de falta directa. A la segona el CF Amposta amb més pressió i ritme ha dominat i ha tingut diverses ocasions de gol, però al minut 80 sentencia la Rapitenca amb el 4rt. gol i s’acaba el partit. Aquest dimecres 16 d’agost a les 20:00 hores un altre partit de pretemporada al camp de l’Ametlla de Mar.