Jornada 8 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 22 d’octubre. CDC TORREFORTA 1 - CF AMPOSTA 2

22/10/2017

Gran victòria del CF Amposta a un camp complicat contra un  dur rival, que fa que l’equip pugi fins la segona posició de la classificació. Una primera part amb poques ocasions de gol, però en la que s’ha avançat el Torreforta. A la segona part el CF Amposta ha sortit decididament a per la victòria, i seria Ivan qui ha empatat el partit. Al minut 77 Páez ha fet el segon gol després d’un xut al pal de Felipe. Felicitem als jugadors i al cos tècnic per la treballada victòria d’avui. Som-hi Amposta!!!!

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 8 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 22 d’octubre. CDC TORREFORTA 1 - CF AMPOSTA  2