Jornada 9 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 29 d’octubre. CF AMPOSTA 2 - CF CAMARLES 1

29/10/2017

Sensacional victòria del CF Amposta davant un rival directe, que ens fa líders de la competició. Molt bona primera part del CF Amposta que ha tingut moltes ocasions i primer Isaac al minut 36 i després Ivan al 40, després de grans jugades, han ficat el 2 a 0 al marcador. Només començar la segona part ha fet el gol el Camarles, que ha pressionat molt tota la segona part. El CF Amposta ha aguantat les embranzides i ha tingut ocasions per sentenciar a la contra. Felicitem als jugadors i al cos tècnic. Diumenge que ve juguem al camp de La Cava. Ànims jugadors!!! Som-hi Amposta!!!
Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 9 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 29 d’octubre. CF AMPOSTA  2 - CF CAMARLES  1