7/1/2018

CRÒNICA DEL FACEBOOK DEL CF AMPOSTA:

Partit matinal el disputat avui a l’estadi Santa Creu de Jesús on els dos conjunts Ebrencs s’han repartit els punts. Resultat que no ha satisfet a cap dels dos equips.
Una primera meitat amb molt de respecte pels dos equips feia pensar que s’arribaria al descans amb empat al marcador. Però ha estat Marc Garcia fregant el temps reglamentari del primer temps qui anotaria el gol local en rematar l’esfèric tret des del banderí de corner. Arribaria el descans.
A la represa l’Amposta ha estat superior, Ivan Paez quan passava un minut del quart d’hora de la reanudació de partit ha aconseguit empatar l’encontre.
El Catalonia ho ha intentat però el porter ampostí Guillem ha aturat molt bé els xuts dels jugadors locals.
La mala fortuna i la falta d’encert de cara a gol ha castigat a un Amposta que s’ha abocat a l’àrea del Catalonia l’ultima mitja hora de partit, no podent d’aquesta manera transformar el segon gol per l’equip d’Albert Bel.
Arribaria la fi del matx, on també destacaríem en negatiu la lesió al turmell d’Ivan González al minut 21 de partit, on de ben segur es perdrà algunes setmanes de competició.

La setmana vinent, partit al municipal ampostí enfront de l’At. Roda de Barà.

ALINEACIÓ CF. AMPOSTA: Guillem, Jonny, Pau Valmaña, Jonathan Tomàs (Cristo min.84), Corella (Aleix Llobet min. 60), Omar, Paez, Isaac, Marc Vernet, Arnau (David Medina min.60), Ivan González (Quim Cardona min. 21).