25/2/2018

Victòria contundent del CF Amposta per 4 gols a 0 contra l’Hospitalet de l’Infant. Vibrant inici de partit amb domini altern fins que ha arribat el primer gol del CF Amposta per mediació de Carles al minut 27. Poc després Ivan ha fet el segon gol i s’ha arribat al descans. A l’inici de la segona part Felipe i Carles han tancat el marcador. Tres punts més per continuar dalt de tot de la classificació. Felicitem als jugadors i al cos tècnic el seu treball i la implicació. Som-hi Amposta!!!!

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 22 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 25 de febre. CF AMPOSTA 4 - CD L’HOSPITALET DE L’INFANT 0