PROMOCIÓ D’ASCENS A PRIMERA CATALANA: Diumenge 10 de juny 11:45 hores: FUNDACIÓ U.E. TONA 3 - CF AMPOSTA 0

10/6/2018

No ha pogut ser. El CF Amposta he perdut el partit de tornada de la promoció d’ascens a Primera Catalana contra el Tona per 3 gols a 0. El CF Amposta ha sortit ben posat al partit, però Ben aviat després d’una errada defensiva ha arribat el primer gol local, i pocs minuts després el 2 a 0 de penal. L’Amposta ha tingut les seves opcions però el porter rival ho ha parat tot. Segona part de tràmit. El resultat de l’altre partit de promoció tampoc ens ha ajudat. Una promoció no amaga la gran temporada realitzada. Felicitem als jugadors, cos tècnic, socis, simpatitzants, acompanyants, familiars. Visca l’Amposta!!!!

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : PROMOCIÓ D’ASCENS A PRIMERA CATALANA: Diumenge 10 de juny 11:45 hores: FUNDACIÓ U.E. TONA 3 - CF AMPOSTA  0