Jornada 4 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 23 de setembre. CF AMPOSTA 0 - CF POBLA DE MAFUMET B 1

23/9/2018

Derrota del CF Amposta injusta condicionada per un arbitratge desastrós des del primer minut. El partit ha començat amb un domini insistent del CF Amposta que ha tingut moltes ocasions per avançar-se al marcador. A la segona part un penalti inventat suposa l’únic gol del partit. No és el primer partit que passa. Fins al final pèrdues descarades de temps dels jugadors rivals sobre tot del porter amb la permissibilitat arbitral. Som-hi tots junts jugadors i cos tècnic molts d’ànims i guanyarem.
Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 4 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 23 de setembre. CF AMPOSTA 0 - CF POBLA DE MAFUMET B  1