Jornada 9 SEGONA CATALANA GRUP 6 Diumenge 28 d’octubre. CE EL CATLLAR 2 - CF AMPOSTA 1

28/10/2018

Derrota del CF Amposta al camp d’El Catllar dolorosa. El CF Amposta encara no coneix la victòria i acumula 4 empats i 4 derrotes. Avui en una bona primera ha dominat, ha pressionat bé, ocasions de gol i al final Isaac de penal al minut 44 posa a l’equip per davant. A la segona part l’equip ha baixat la pressió i poc a poc ha perdut terreny. En 10 minuts de desgavell defensiu l’equip local ha fet dos gols i ha capgirat el marcador. Poca cosa més fins al final. Només ens queda puja la moral de tots. Aquest dimecres 31 d’octubre a les 20:30 hores es reprendrà, al minut 12, el partit suspès per causes meteorològiques el 14 d’octubre corresponent a la jornada 7 entre el CF Ampolla i el CF Amposta. El proper diumenge 4 de novembre a les 17:00 hores rebrem al CF Camarles.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 9 SEGONA CATALANA GRUP 6  Diumenge 28 d’octubre. CE EL CATLLAR 2 - CF AMPOSTA 1