Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

Jornada 15 SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 15 de desembre. C. ESCOLA FUTBOL LA PASTORETA 0 - CF AMPOSTA 5

15/12/2018

Sensacional victòria del CF Amposta per 0 a 5 al camp de La Pastoreta de Reus. Ben aviat ha arribat el primer gol al minut 4 Isaac de penal. El CF Amposta s’ha fet amb el domini absolut del partit i en 6 minuts del 32 al 38 ha sentenciat el partit amb gols d’Arnau, Carles i Quim. Amb 0 4 s’ha arribat al descans. La segona part ha estat de tràmit i Sergi José ha establert el definitiu 0 a 5 al marcador. Quarta victòria consecutiva i la remuntada continua. Felicitem als jugadors i al cos tècnic. Dissabte vinent 22 de desembre proper partit també fora de casa a les 18:00 hores al camp del CF Vendrell.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 15 SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 15 de desembre. C. ESCOLA FUTBOL LA PASTORETA  0 - CF AMPOSTA  5
[img4]

web relacionat

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta