Jornada 17 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 13 de gener. CF AMPOSTA 0 - CDC TORREFORTA 1

13/1/2019

Fi a la ratxa de victòries. Derrota del CF Amposta en un partit molt fluix. Una primera part dominada totalment pel CF Amposta que ha tingut ocasions de sobres per avançar-se al marcador i sentenciar el partit. No ha estat així i l’equip rival ha agafat moral i en un xut de fora l’àrea al minut ha marcat l’únic gol del partit. Amb nervis i precipitació i sense crear perill el CF Amposta ha vist com s’han escapat 3 punts de casa. Diumenge vinent rebrem al Vilaseca. Cal refer-es ràpid. Ànims a tots.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 17 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 13 de gener. CF AMPOSTA 0 - CDC TORREFORTA 1