Jornada 18 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 20 de gener. CF AMPOSTA 3 - CF VILASECA 1

20/1/2019

Gran victòria del CF Amposta que aconsegueix 3 punts d’or. El CF Amposta ha sortit decidit a oblidar el partit del diumenge passat i als 10 minuts gran gol d’Arnau Beltran. Primera part dominada totalment pel CF Amposta amb moltes ocasions, gol anulat inclòs i clar penal no xiulat, que si ha xiulat l’àrbitre al descompte, en contra del CF Amposta i el Vilaseca ha transformat empatant el partit i arribant el descans. A la segona part dos grans gols de Carles (minuts 69 i 80), el segon de falta directa, han sentenciat el partit. Felicitem als jugadors i al cos tècnic. Dissabte que ve anem a Riudoms.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 18 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 20 de gener. CF AMPOSTA 3 - CF VILASECA 1