Jornada 19 SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 26 de gener CD RIUDOMS 1 - CF AMPOSTA 1

26/1/2019

Empat del CF Amposta en un camp complicat i contra un difícil rival. El partit ha començat amb domini de l’equip local que ha tingut alguna ocasiona de gol, però la més clara l’ha tingut Sergi José i ha anat fora per ben poc. Amb el resultat inicial s’ha arribat al descans. Al minut ha marcat el Riudoms en una contra amb clar fora de joc, i només 6 minuts més tard ha empatat Sergi José. Fins al final del partit el l’Amposta ha estat el dominador del partit amb moltes ocasions de gol desaprofitades. Diumenge que ve 3 de febrer a les 17:00 hores rebrem a casa al CF La Sénia.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 19 SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 26 de gener CD RIUDOMS 1 - CF AMPOSTA  1