Jornada 24 SEGONA CATALANA GRUP 6 Diumenge 10 de març. CF AMPOSTA 4 - CF AMPOLLA 2

10/3/2019

Gran victòria del CF Amposta contra el tercer classificat. Inici de partit igualat i amb molt respecte entre els dos equips. Al minut 15 gol de l’Ampolla aprofitant un mal rebuig. L’Amposta ha començat ha dominar però tot i així no s’ha mogut el marcador. A la segona part partit d’anar i tornar i empata Sergi José al minut 62 i al 75 Carles fa el segon gol. Dos minuts després empata l’Ampolla i al minut 85 Òscar fa el tercer. Al descompte Ferran Lluís sentencia el partit amb el definitiu 4 a 2. Gran equip felicitem als jugadors i al cos tècnic. Diumenge que ve 17 de març a les 12:00 hores visitem al CF Canonja.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 24 SEGONA CATALANA GRUP 6  Diumenge 10 de març. CF AMPOSTA 4 - CF AMPOLLA  2