PARTIT AMISTÓS A BENEFICI DE CREU ROJA (banc d’aliments). Diumenge 11 d’agost CF AMPOSTA 3 - CD LA CAVA 2

11/8/2019

El CF Amposta s’ha imposat per 3 gols a 2 al CD La Cava en el partit amistòs de pretemporada a benefici de Creu Roja. Al  minut 8 s’ha avançat La Cava al marcador en un contraatac; al minut 20 ha empatat Miki, però al minut 27 La Cava ha fet el segon gol i al 31 Carles de gran falta directa ha empatat el partit i amb aquest resultat s’ha arribat al descans. A la segona part un gol de Ferreres al minut 65 ha sentenciat el partit. Dijous 15 agost 18:00 hores rebrem, a la Pobla de Mafumet, partit de Festes Majors d’Amposta. farem la presentació de la plantilla i cos tècnic del CF Amposta temporada 2019-2020.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : PARTIT AMISTÓS A BENEFICI DE CREU ROJA (banc d’aliments). Diumenge 11 d’agost  CF AMPOSTA 3 - CD LA CAVA  2