Jornada 3 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 22 de setembre CF CANONJA 1 - CF AMPOSTA 2

22/9/2019

Gran victòria del CF Amposta a un camp difícil i contra un bon rival. Ha sortit pressionant molt l’equip i Miki als 5 minuts ha fet el primer gol. Molt bons minuts i ocasions de gol i fruit del domini Carles al minut 29 ha fet el segon gol. Ha arribat el descans amb el 0 a 2 al marcador. A la segona part l’equip local ha pressionat més amunt cosa que feia molt perillosos els contraatacs del CF Amposta. El partit s’ha igualat i al minut 91 La Canonja ha fet el seu gol de penal. Felicitem als jugadors i al cos tècnic per aquesta important victòria. Diumenge que ve 29 de setembre a les 17:00 hores rebrem a casa al CF Montblanc. Som-hi jugadors!!! Som-hiii Ampostaaa!!!

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 3 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 22 de setembre  CF CANONJA 1 - CF AMPOSTA  2