Jornada 11 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 17 de novembre CF CAMARLES 2 - CF AMPOSTA 2

17/11/2019

Empat amarg. El CF Amposta es deixa 2 punts al descompte. El partit ha començat amb un equip rival pressionant molt aprofitant les dimensions del camp, però el CF Amposta ha començat a dominar el partit i ha tingut tres pals per inaugurar el marcador i un gol anulat més que dubtós. Finalment Raul de cap ha fet el 0 a 1 al minut 40. En aquest marcador ha arribat el descans. Només començar la segona part l’equip local ha empatat el partit. El guió del partit ha estat com a la primera part. Poc a poc el CF Amposta hs creat moltes ocasions de gol, un penal clar a Ferreres no xiulat i al minut 74 Carles torna a avançar a l’equip al marcador. Quan el resultat pareixia definitiu al minut 92 empata l’equip local. No parlarem de l’àrbitre ni del que s’ha viscut al camp. Diumenge que ve 24 de novembre a les 17 hores rebrem al CF Gandesa.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 11 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 17 de novembre CF CAMARLES 2 - CF AMPOSTA  2