Jornada 12 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 24 de novembre CF AMPOSTA 2 - CF GANDESA 2

24/11/2019

Partit vibrant i el millor que hem vist aquesta temporada a l’Estadi en quan a emoció. Primera part frenética amb domini al principi del CF Amposta amb ocasions però poc a poc l’equip contrari ha estirat linies i s’ha igualat. Ha arribat el descans amb empat a 0. Només començar la segona part minut 49 s’hs avançat el Gandesa. Carles ha empatat de cap sensacional al minut 67. Jugada clau minut 77 penal i segona groga de Raul i gran aturada de Gerard. Intensitat màxima i gol del Gandesa al minut 83. Quan la primera derrota a casa pareixia un fet un extraordinar gol de Carles al minut 86 ha empatat el partit. Felicitem als nostres jugadors i al cos tècnic. Dissabte que ve 30 de novembre a les 18:00 hores anem a Les Borges del Camp.

Club Futbol Amposta : 1r. EQUIP : Jornada 12 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 24 de novembre  CF AMPOSTA 2 - CF GANDESA  2