Jornada 13 SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 30 de novembre: CD LES BORGES DEL CAMP 1 - CF AMPOSTA 10

30/11/2019

Golejada històrica fora de casa del CF Amposta contra el cuer. Partit dominat de principi a fi amb un carrusel de gols. El primer de Ferreres al minut 1, 0 a 2 de Carles minut 6, 0 a 3 en pròpia porta, 0 a 4 de Carles minut 39. Amb aquest resultat ha arribat el descans. La segona part amb molts canvis ha tingut la mateixa tónica. El 0 a 5 de Gito minut 55, 0 a 6 de Roger minut 64, 0 a 7 de Nico minut 71, 0 a 8 de Gito minut 74, 0 a 9 de Carles minut 78 i 0 a 10 de Gito minut 81. Al minut 87 Carles ha enviat la pilota al pal en un penal xiulat a favor. A l’última jugada del partit l’equip local ha fet el seu gol. Volem felicitar als jugadors i al cos tècnic el partit realitzat i a animar a Les Borges del Camp ha seguir lluitant.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 13 SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 30 de novembre: CD LES BORGES DEL CAMP 1 - CF AMPOSTA  10