Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

Jornada 16 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 12 de gener, CD TORTOSA 3 - CF AMPOSTA 1

12/1/2020

Derrota dolorosa i injusta del CF Amposta en un partit en que en molts moments ha estat superior al rival. Després d’un inici igualat un gol del CF Amposta en pròpia porta al minut 11 ha avançat al marcador al Tortosa. L’ Amposta ha reaccionat bé tenint la possessió de la pilota i buscant l’empat. Al descans s’ha arribat amb 1 a 0. A la segona part ha sortit molt intens l’equip del CF Amposta, jugant molt bé i fruit d’aquesta pressió, Roger ha empatat d’un gran cop de cap. Han estat els millors moments del CF Amposta que no ha sapigut sentenciar el partit, tot al contrari 10 últims minuts horribles en l’equip que s’ha descomposat i s’ha precipitat, han permès al Tortosa fer el segon gol al minut 82 i al descompte la sentència amb el tercer gol Diumenge que ve 19 de gener a les 17:00 hores rebrem a la UE Rapitenca.
Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 16 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 12 de gener, CD TORTOSA 3 - CF AMPOSTA  1
[img4]

web relacionat

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta