Jornada 18 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 26 de gener. CF AMPOSTA 2 - CF CAMBRILS UNIÓ 4

26/1/2020

Derrota, desastre i debacle. El CF Amposta ha tocat fons i ha jugat el pitjor partit de la temporada. El partit ha començat amb un rival més motivat i seriós i al minut 13 ha arribat el 0 a 1. Timida reacció del CF Amposta amb l’empat de Joel al minut 20. Pareixia que l’equip entrava al partit però el Cambrils Unió ha fet el segon gol al minut 37. Amb el resultat de 1 a 2 ha arribat el descans. A la segona part no hi ha hagut millora i el Cambrils en 9 minuts ha fet 2 gols i ha sentenciat el partit. Un gol de Nico a establert el resultat final de 2 a 4. Ultims minuts amb el CF Amposta tenint ocasions però amb desordre i nervis. Cal una reacció inmediata. L’ equip no guanya desde la jornada 10 del 10 de novembre. Dissabte que ve 1 de febrer 17:30 hores desplaçament a Roda de Barà.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 18 SEGONA CATALANA GRUP 6. Diumenge 26 de gener. CF AMPOSTA 2 - CF CAMBRILS UNIÓ  4