Jornada 21 SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 15 de febrer CF MONTBLANC 0 - CF AMPOSTA 2

15/2/2020

Gran victòria del CF Amposta a un camp complicat i tres punts d’or. El partit ha començat amb domini altern amb un joc lent i amb moltes imprecissions. Una primera part insulsa i sense ocasions de gol. S’ha arribat al descans amb el resultat inicial de 0 a 0. A la segona part el CF Amposta ha pujat el ritme i ha sortit a pel partit. Al minut 57 Marc Perelló de cap i al 62 Joel de falta indirecta han sentenciat el partit. L’ equip local no ha reaccionat i fins al final moltes ocasions de gol per al CF Amposta. Al final el marcador no s’ha mogut 0 a 2. Felicitem als jugadors i al cos tècnic. Dissabte que ve 22 de febrer 16:00 hores CE Perelló - CF Amposta partit pendent de la primera volta.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 21 SEGONA CATALANA GRUP 6. Dissabte 15 de febrer  CF MONTBLANC 0 - CF AMPOSTA 2