Instagram. Club Futbol Amposta Facebook. Club Futbol Amposta Twitter. Club Futbol Amposta Youtube. Club Futbol Amposta

10/10/2020

Derrota injusta del CF Amposta B que mereixia més en el seu debut a casa en aquesta segona jornada de lliga. L’equip visitant s’ha avançat al minut 36 en un gol molt dubtós precedit de falta al porter Joan Marc, que ha tingut que ser sustituit i ha necessitat assistència mèdica. Ha arribat el descans en 0 a 1. A la segona part l’Amposta B ha seguit insistint però ha arribat el 0 a 2 al minut 80. Fulgurant reacció i gol de Victor al minut 81, 1 a 2. Tot i la insistència el marcador no s’ha mogut. Felicitem als jugadors i al cos tècnic per la seva lluita i implicació.

Club Futbol Amposta : AMPOSTA B : Jornada 2 TERCERA CATALANA GRUP 1. Dissabte 10 d’octubre. CF AMPOSTA B 1 - CF SANTA BÀRBARA 2

[img4]

CLUB FUTBOL AMPOSTA
Estadi Municipal, c/Barcelona, 95-97 | 43870 Amposta | Tel. +34 977 70 7379
Estadi Municipal. C/Barcelona, 95-97 - Amposta - Tel. +34 977 70 7379 - correu electrònic - informació i avís legal

Facebook. Club Futbol AmpostaTwitter. Club Futbol AmpostaYoutube. Club Futbol Amposta