Diumenge 15 d’agost PARTIT DE FESTES MAJORS D’AMPOSTA: CF AMPOSTA 0 - CD CASTELLÓ B 3

15/8/2021

Derrota del CF Amposta per 0 gols a 3 en el partit de Festes Majors de la Ciutat, contra el filial del CD Castelló. Domini i pressió intensa del CD Castelló B de inici i al minut 8 arriba el primer gol.  El rival molt ben posicionat al camp i amb molta velocitat en les transicions el CF Amposta gairebé no ha arribat a la porteria rival. Al minut 40 arriba el 0 a 2 i descans. Segona part amb molt  canvis, molta calor i al minut 62 arriba el 0 a 3 i resultat definitiu. Agraim la presència del CD Castelló B.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Diumenge 15 d’agost  PARTIT DE FESTES MAJORS D’AMPOSTA: CF AMPOSTA 0 - CD CASTELLÓ B  3