Dissabte 21 d’agost PARTIT AMISTÓS DE PRETEMPORADA: CD JESÚS Y MARIA 4 - CF AMPOSTA 3

21/8/2021

Derrota de l’Amposta, molt mermat per les baixes (només han jugat 11 jugadors del primer equip). Tot i el gran inici de partit amb un gran gol de Peke al minut, 1 ràpidament ha empatat l’equip local al minut 5. Felipe al minut 23 ha fet el 1 a 2 i ha arribat el descans. Segona part per oblidar amb 3 gols seguits del Jesús i Maria. Lo millor del partit el debut dels juvenils Josep Fornós, Pol i Drago. Aquest dimecres rebrem al juvenil Fundació PF Reus a les 20:00 hores continuant la pretemporada.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Dissabte 21 d’agost  PARTIT AMISTÓS DE PRETEMPORADA: CD JESÚS Y MARIA 4 - CF AMPOSTA  3