Jornada 9 SEGONA CATALANA SUBGRUP 8B. Diumenge 14 de novembre CF CAMARLES 2 - CF AMPOSTA 3

14/11/2021

Gran victòria, la primera fora, i remontada de l’Amposta, 3 punts d’or i vitals. Malament ha començat el partit amb gol del Camarles al minut 1 que ha sortit molt fort i al minut 26 feia el segon gol. Poc a poc l’Amposta ha agafat el control del partit i Quim al minut 37 ha reduït distàncies arribant el descans. Canvi radical de l’equip a la segona amb domini total del joc. Ha empatat el partit Raul al minut 77 i només 3 minuts després ha sentenciat Peke. Volem felicitar als jugadors i cos tècnic. Diumenge que ve 21 de novembre a les 17:00 hores juguem a casa contra La Sénia.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 9 SEGONA CATALANA SUBGRUP 8B. Diumenge 14 de novembre CF CAMARLES 2 - CF AMPOSTA  3