Jornada 14 TERCERA CATALANA GRUP 1. Dissabte 22 de gener CF AMPOSTA B 2 - CF GANDESA 3

22/1/2022

Derrota deL CF Amposta B contra el Gandesa, segon classificat i clar aspirant a l’ascens. Molt bon començament de l’Amposta B amb gol de Vizcarro al minut 10. Però ràpida reacció del Gandesa que ha empatat al minut 13, i al minut 23 s’ha avançat al marcador. Amb el resultat de 1 a 2 ha arribat el descans. Només començar la segona part el Gandesa ha fet el tercer gol. Al minut 70 ha retallat distàncies l’Amposta B que ha buscat l’empat fins al final amb una gran lluita i implicació.

Club Futbol Amposta : TEMPORADES 1ER EQUIP : Jornada 14 TERCERA CATALANA GRUP 1. Dissabte 22 de gener CF AMPOSTA B 2 - CF GANDESA  3